2222222222

 
     
 
    Home   Voor een persoonlijk gesprek  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sl

Engelen- en lichtinformatie

Wilt u in een persoonlijk privégesprek antwoorden op al uw vragen ?! Dan kan u ofwel :

een afspraak maken met Merel via suzanne@merkabah.info of via telefoon op +32 477 266 821. Merel is Tibetaanse therapeute en kan u helpen met al uw vragen en problemen. Deze afspraken vinden enkel plaats bij Merkabah vzw, Aarschotsesteenweg 118 - B2500 Lier.

een afspraak maken om de kaarten voor u te laten leggen. Dat kan door kontakt te nemen met Alfons op alfons@merkabah.info of via telefoon op +32 475 909 163. Ook deze afspraken gaan enkel door bij Merkabah vzw, Aarschotsesteenweg, 118 - B2500 Lier.

naar een opendeurdag van Merkabah vzw komen. Elke eerste zaterdag van de maand tussen 13u en 20u (behalve juli), bij Merkabah vzw, Aarschotsesteenweg 118 - B2500 Lier. Minimaal 4 kaartlegsters, helderzienden, pendelaars zijn dan aanwezig en willen met genoegen al uw vragen beantwoorden (dit aan zeer democratische prijzen en de toegang is gratis).

een individuele afspraak maken met één van de therapeuten, kaartlegsters, astrologen van het Vlaams Genootschap van Paragnosten op hun rechtstreeks nummer (klik hier voor de lijst van therapeuten, kaartlegsters, paragnosten).

naar een beurs komen georganiseerd door Parantura vzw. De meeste van onze paragnosten kan u daar vinden. Voor de data van de beurzen, klik hier.

Tibetaanse healing
Merkabah informatie
On line webwinkel
Workshops & cursussen
Advies & Consult
Merkabah partner worden
Links
Merkabah contact en gegevens

Energetisch reinigen van uw woning

 

 

Terug

2Een website van Merkabah vzw ©