2222222222

 
     
 
    Home   Advies per e-mail  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sl

Engelen- en lichtinformatie

Voor een iets langere en complexere vraag waarbij u iets langer op uw antwoord wachten !

U doet een betaling van 30,- op rekening 000-3255935-33 ten name van Merkabah vzw en stuurt per mail uw vraag naar kontakt@merkabah.info.

(die vraag kan over elk thema gaan dat u bezighoud (liefde, relatie, werk, financiën, familie, vrienden, enz...)) U kunt ook bij de mail foto's toevoegen van de betrokken personen, indien u dat wenst.

Zodra de betaling op de bankrekening geregistreerd is, krijgt u binnen de 24u een uitgebreid antwoord op de door u gestelde vraag door één van de beste paragnosten, astrologen, kaartlegsters of kaartleggers/pendelaars van Vlaanderen. (Zij zijn allen lid Merkabah vzw en van het Vlaams Genootschap van Paragnosten en behoren daardoor kwalitatief tot de allerbesten in hun vak !)

Beschikt u niet over een belgische bankrekening, dan kan u ofwel :

30,- storten via een internationale betaling van uw bankrekening op het IBAN-nummer : BE35 0003 2559 3533 met BIC-nummer : BPOTBEB1ofwel

Stuurt u via een aangetekend schrijven 30,- naar Merkabah vzw, Aarschotsesteenweg 118 - B2500 Lier, België. (de 30,- in biljetten en liefst omwikkelt met een ondoorzichtig papier)

Tibetaanse healing
Merkabah informatie
On line webwinkel
Workshops & cursussen
Advies & Consult
Merkabah partner worden
Links
Merkabah contact en gegevens

Energetisch reinigen van uw woning

 

 

 

Terug

2Een website van Merkabah vzw ©