Advies & consult


Advies & Consult via kaartlegging


Telefonisch consult :

Als u hiervoor kiest belt u naar 0903 99 024 en u komt direct bij uw kaartlegger terecht.

Geen caroussel systeem en geen wachttijden of in te geven boxnummer.

Dit is een betalend nummer en werkt enkel als u vanuit België telefoneert.  De kostprijs is €1,5 (incl. BTW) per minuut, belt u vanop een gsm-toestel, dan zal uw operator nog extra verbindingskosten aanrekenen. (Om de preciese kost te kennen kan u best uw mobiele operator contacteren)

Het gesprek wordt automatisch verbroken na 10 minuten. Indien u na een gesprek verder wilt praten, dient u opnieuw het nummer te vormen. Dit kan u zo dikwijls herhalen als u wenst.

Deze manier om antwoord op uw vragen te bekomen is uiterst geschikt als u slechts enkele vragen heeft. Ik leg voor u dan in functie van uw vraag de kaarten en kan u perfect een antwoord geven op specifieke vragen. Wenst u een volledige kaartlegging, dan zijn onderstaande mogelijkheden veel beter geschikt. 


Voor meer informatie over het gebruik van het betaalnummer, over de contactgegevens van de aanbieder en tevens over alle wettelijke verplichtingen van de aanbieder van dit betaalnummer volg de volgenden link :  Lees meer...


Thuis consult :

Als u hiervoor kiest , belt u voor een afspraak naar 0475 909 163

U krijgt dan een afspraak (meestal één tot twee weken vooruit). Deze afspraken gaan door op Koning Albertstraat 28 bus 5 te Lier. (zijstraat van de Grote Markt).


Een kaartlegging bij mij thuis duurt meestal tussen de twee en drie uur. Graag op voorhand zoveel mogelijk vragen opschrijven. 


Beurs consult :

Als kaartlegger ben ik aanwezig op alle door Bloom (het vroegere Para-Astro) georganiseerde beurzen.

De volledige lijst kan u vinden op https://www.bloom.be/spirituele-beurzen

Op de beurzen van Bloom kan u eveneens een volledige kaartlegging van ongeveer 45 min bekomen aan €50,-. 


Het voordeel is dat Bloom overal in Vlaanderen beurzen organiseert en dus ook regelmatig in uw buurt. 

Het nadeel is dat het soms heel druk op zo'n beurs kan zijn en dat u soms dient te wachten.  U kan evenwel ook voorafgaand een afspraak op een beurs vastleggen (aan het begin van de beurs).

Als u hiervoor kiest , belt u voor een afspraak naar 0475 909 163


Consult bij u thuis :

Soms is het voor u  niet mogelijk of moeilijk om u te verplaatsen.


Om hieraan tegemoet te komen, kan u ook een consult bij u thuis aanvragen. Liefst voor twee of drie personen die apart een consult wensen. 

Als u hiervoor kiest , belt u voor een afspraak naar 0475 909 163


Indien u vragen heeft bij bovenstaande mogelijkheden, dan kan u vooraf een sms sturen, of bellen naar 0475 909 163 of een mail sturen naar adv@intimerg.com