betaalnummerinfo


Informatie  over het betaalnummer 0903 99 024

Op deze pagina kan u alle wettelijk verplichte informatie betreffende het nummer 0903 99 024 terugvinden.

1. en 2. Adresinformatie :


Dit betalend nummer wordt door de dienst Marketing Numbers van de firma Proximus NV, Koning Albert II-laan 27, te B-1030 Brussel, BTWnr : BE0202.239.951 ; tel.: 0800 1 800, ter beschikking aan de aanbieder van de dienst, zijnde :


Intimerg bvba, Koning Alberstraat 28 bus, te B-2500 Lier, BTWnr : BE 0462.740.676 met als zaakvoerder Dhr Alfons De Voegt en tevens enig personeelslid.


3. Omschrijving van de dienst :


Door te bellen naar het nummer 0903 99 024, kan u een antwoord bekomen op alle mogelijke vragen die u zich kan stellen i.v.m. liefde, relaties, werk, famililie, geluk, vriendschappen, enz... Er zal u een antwoord gegeven worden door Dhr Alfons De Voegt, woonachtig op hetzelfde adres als Intimerg bvba (zie punt 1). Als instrument om op uw vragen te kunnen antwoorden gebruikt hij daarvoor kaarten van het type Lenormand, Tarot en Belline. Tevens gebruikt hij daarvoor de pendel. Volgens de mogelijkheden en de beperkingen van zowel de genoemde kaarten als de pendel, wordt u telefonisch een antwoord gegeven.

4. URL gebruikt voor de dienstaanbieding is : 

https://www.merkabah.info/

en :

https://www.merkabah.info/advies-en-consult


5. De totale prijs van de dienst bedraagt :


€1,5 per minuut plus eventuele gsm-kosten mocht u niet vanop een vaste lijn, maar vanop een gsm het nummer 0903 99 24 bellen.


De gsm-kosten tesamen met het bedrag van €1,5 per minuut wordt u door uw mobiele operator in rekening gebracht.

Indien u vanop een vast toestel belt, wordt u enkel €1,5 per minuut aangerekend door uw telecom provider.


Gezien een gesprek wettelijk beperkt is tot een maximum van tien minuten, bedraagt uw totale kostprijs van een gesprek via een vaste lijn maxiimaal €15,- , voor een gesprek via een gsm-toestel is dat hetzelfde en geldt dezelfde beperking van tien minuten, waarna het gesprek automatisch afgebroken wordt. De kostprijs in dat geval bedraag maximaal  €15,- plus de door uw mobiele provider aangerekenden kosten voor het maken van de verbinding van uw gsm en het betaalnummer.


Hoger genoemde prijzen zijn inclusief BTW volgens het tarief van 21%.

6. Klachtenbehandeling :


Voor eventuele klachten kan u terecht bij :

Intimerg bvba, Koning Albertstraat 28 bus 5 te Lier als u een klacht schriftelijk wil formuleren.


U kan uw eventuele klacht ook elektronisch formuleren op adv@intimerg.com of op intimerg@gmail.com.


Voor een telefonsiche klacht kan u bellen naar het nummer 0489 58 55 55.


Alle klachten worden in een register genoteerd en op elke eventuele klacht wordt binnen de 48 uur een antwoord geformuleerd. 


7. Wet op de kansspelen, de weddenschappen, de kansspelinrichtingen en de bescherming van de spelers en haar uitvoeringsbesluiten :


Deze is niet van toepassing op de geleverde dienst (zie punt 3)


8.  Startdatum en einddatum van de dienst :


De op dit betaalnummer (0903 99 24) verstrekte dienstverlening wordt reeds meer dan twintig jaar door verschillende mensen, dagelijks gebruikt. Een einddatum wordt voorlopig gepland op 31/12/2099 of bij het (vermoedelijk vroeger) overlijden van de zaakvoerder van Intimerg bvba. 


9. De hierboven vermelde gegevens die van toepassing waren, indien ze verschillen  van de actuele gegeven :


Verschillen niet en dit punt is dus niet van toepassing.


Indien u vragen heeft bij bovenstaande mogelijkheden, dan kan u vooraf een sms sturen, of bellen naar 0475 909 163 of een mail sturen naar adv@intimerg.com