Life coaching

Life coaching

Zit je met iets vast, een onverwerkt verdriet, een relatiebreuk die je blijvend achtervolgt ? Voel je jezelf zonder energie en liefde, kan je in je relatie geen voldoening meer vinden ?

Loopt de werksituatie niet zoals je wilt ? Wil je  terug bruisen van energie en levenslust ?

Laat je (tijdelijk) coachen ...

Coaching kan voor jou de oplossing zijn !

Hoe gaat het in zijn werk ?

Eerst wordt er een 'intake' gesprek gehouden. Dit duurt ongeveer twee uur.

We overlopen dan samen de huidige toestand van jouw zijn. Er wordt als het ware een inventaris opgemaakt van jouw mens zijn. Er wordt gekeken naar de pijnpunten, de obstakels, de overtuigingen en de gebeurtenissen van wat je tot de huidige situatie gebracht heeft, waarin je verkeert. Dit gesprek is gratis.

Steeds volgt er dan ongeveer een week later, een tweede gesprek.

Hierin wordt gezamenlijk een stappenplan opgesteld waarin het traject naar een 'gewenste toestand' uitgestippeld wordt.

Dit gesprek is niet gratis. Ik reken hiervoor €100,-

Na het tweede gesprek (opstartgesprek) kan gekozen worden voor regelmatige begeleiding in de vorm van vervolggesprekken of wat het meest gebruikelijk is, regelmatige feedback en bijsturing via korte telefonische gesprekken. 

Deze worden dan gevoerd via een betaallijn 0903 99 024. Deze gesprekken kosten €1,5 (incl. BTW) per minuut plus eventuele verbindingskosten (afhankelijk van uw mobiele operator) indien u met een gsm belt. 

Een coaching-traject duurt meestal tussen de zes en 18 maanden. Ik kan maximaal een achttal coaching klanten tegelijk aan. Het is dus kwestie van tijdig in te plannen. Na afloop van het traject volgt meestal een soort 'debriefing' in een afsluitgesprek.

Als u overweegt om uzelf een tijd lang te laten coachen, maar niet duidelijk weet of het wel iets voor u is, gelieve dan vooraf te bellen naar 0475 909 163.